Aktuellt från tandläkare Hans Hallquist

Nya patienter

Våra tidböcker är fulltecknade och för att kunna ge dig som redan är patient hos oss den bästa servicen som är möjligt kan vi tyvärr inte ta emot nya patienter förrän tidigast till hösten.

Från och med 1 maj tar vi inte längre emot kontanter!

Från och med 1 maj är vi kontantfria. Då kan du istället betala med kort. I undantagsfall kan du få med dig en faktura men då måste beloppet överstiga 1500 kronor.

Vi erbjuder numera även Invisalign som tandregleringsmetod

Mer information kommer snart på vår hemsida. Är du nyfiken kan du också gå in på Invisaligns hemsida genom att trycka här

Digitalt avtryck

Vi kan erbjuda dig som behöver ta ett avtryck i samband med din tandbehandling ett så kallat digitalt avtryck. Då slipper du  avtrycksmassan i munnen eftersom vi "scannar av" din tandrad och skickar avtrycket digitalt till det tandtekniska labbet Bright som direkt kan påbörja arbetet med dina nya tänder. Skönt för dig som patient och bra för miljön!

Fastbraces i Jönköping


      Tandläkare Hans Hallquist erbjuder nu tandreglering med Fastbraces. Klicka HÄR för att läsa mer om metoden.

Vår tandläkare Edmon Michael talar även Assyriska och Arabiska

Sicat datorunderstödda implantatbehandlingar

Med hjälp av en datortomograf bild, kan vi planera hela implantatbehandlingen i vår dator. Själva implantatoperationen utförs sedan skonsamt med hjälp av speciella guideskenor utan att vi behöver skära i tandköttet och lägga upp en så kallad lambå.

Tandläkare Hallquist erbjuder finansiering via Resurs Bank


För att ansöka om lån, klicka här

Cerec AC Omnicam, digitala avtryck för både kronor och broar samt datorframställda kronor och inlägg på praktiken

Vi kan erbjuda direktframställda kronor och inlägg på praktiken. Materialen de tillverkas i är Empress eller E-max, vilken ger en fantastisk estetik.

Du följer väl oss på Facebook?!